Onze werkwijze
Ons doel is om je voorbereid en fit te laten beginnen aan een carrière als fotomodel in het buitenland.

We nodigen je regelmatig uit voor fotoshoots zodat er een begin van jouw portfolio kan worden opgebouwd. We helpen je door middel van personal training een gezonde leefstijl op te bouwen. Hierbij hebben we ook de beschikking over een professionele voedingsdeskundige.

Wanneer je de middelbare school met een diploma hebt afgerond kun je, uitsluitend met toestemming van de ouders, beginnen aan een carrière als fotomodel in het buitenland. Beginnende modellen worden door ons naar castings en opdrachten in het buitenland persoonlijk begeleid.
Ben jij het volgende internationale topmodel?

Je bent gescout door een modelscout van Fresh Model Management. Dit betekent dat wij graag verder in contact met je komen om jouw mogelijkheden als internationaal fotomodel met je te bespreken.

Fresh Model Management is gespecialiseerd in het scouten en begeleiden van modellen. Dit betekent dat wij modellen begeleiden en onder de aandacht brengen van internationale modellenbureaus en professionals in de modellenwereld. We leren je poseren, werken samen met jou aan je conditie en een gezonde leefstijl en zorgen er voor dat je (foto)portfolio wordt opgebouwd.
En dat alles kost je helemaal niets.
Uit eigen ervaring
  Margret (moeder van Nadia 14 jaar)
"Tijdens een dagje winkelen in Amsterdam werd mijn dochter Nadia door Suzanne van Fresh Model Management gescout. We hadden er al eens over gefantaseerd (het is een grote wens van Nadia) maar nu gebeurde het écht. Nadia is inmiddels al meerdere keren voor de camera geweest en heeft adviezen gehad over gezond leven, sporten en houding. De agents in het buitenland hebben al interesse getoond in Nadia. Maar nu eerst school afmaken. Eigenlijk gaat het tot nu toe allemaal vanzelf. "

Lees de ervaringen van de moeder van Leontine >
© 2015 Fresh Model Management
Disclaimer