Quotes | Marleen:

Suzanne en Mauro stuurden mij een uitleg waarin stond wat ik moest doen als ik model wilde worden. Ik moest foto’s opsturen. Een tijdje later heb ik dat gedaan, meteen kreeg ik een super leuke reactie namelijk: dat ik mocht komen voor een kennismakingsshoot. De eerste keer vond ik heel spannend, maar toen ik daar aankwam samen met mijn moeder en een vriendin werd ik meteen op mijn gemak gesteld. Suzanne en Mauro waren/zijn erg enthousiast en nu kom ik ongeveer om de 3 weken daar. Ik heb altijd heel veel zin om weer naar Hoofddorp te gaan, meestal maken we foto’s maar ik heb ook een keertje gesport en geoefend met “Catwalk” lopen. Elke keer is het anders, en je leert altijd wel iets bij. Het is echt SUPER!
Fresh Model Management: Voedingsbodem voor talent
Fresh Model Management is een scouting agency op zoek naar talent van Nederlandse bodem. Er zijn veel modellen die alleen in Nederland werken terwijl zij meer in hun mars hebben. Daar willen wij iets aan doen. Wij begeleiden modellen, voornamelijk nieuwe talenten, en brengen hen onder de aandacht van modellenbureaus in het buitenland.

Model worden?
Heb je er altijd al van gedroomd om het gezicht te zijn van een groot modehuis of cosmeticamerk? Fresh Model Management biedt je de kansen om je dromen waar te maken! Lees meer >

Ben jij gescout? >
© 2015 Fresh Model Management
Disclaimer