Quotes | moeder van Leontine:

Tot mijn grote schrik kwam Leontine met de mededeling dat Fresh Model Management haar wilde zien! Ik wilde niet direct voet op de rem zetten en ging mee naar Hoofddorp, maar in de auto heb ik haar duidelijk gemaakt wat ik wél en wat ik níet goed zou vinden. De modellenwereld was voor mij één grote “America’s next topmodel” aflevering!! Het gesprek met Suzanne veegde direct een aantal angsten van tafel en in de loop van de tijd ben ik heel anders gaan denken over het model-zijn. We krijgen hulp en inzicht van Mauro en Suzanne, de deur staat altijd open en met vragen kan je altijd terecht. Eigenlijk is model zijn gewoon topsport, het vergt doorzettingsvermogen en discipline, waarmee Suzanne en Mauro een enorme hulp bieden.
Liesbeth Schijf, moeder van Leontine
Fresh Model Management: Voedingsbodem voor talent
Fresh Model Management is een scouting agency op zoek naar talent van Nederlandse bodem. Er zijn veel modellen die alleen in Nederland werken terwijl zij meer in hun mars hebben. Daar willen wij iets aan doen. Wij begeleiden modellen, voornamelijk nieuwe talenten, en brengen hen onder de aandacht van modellenbureaus in het buitenland.

Model worden?
Heb je er altijd al van gedroomd om het gezicht te zijn van een groot modehuis of cosmeticamerk? Fresh Model Management biedt je de kansen om je dromen waar te maken! Lees meer >

Ben jij gescout? >
© 2014 Fresh Model Management
Disclaimer