Quotes | Dieke:

Toen ik werd gescout, vroeg Suzanne of ik het misschien leuk zou vinden om foto's op te sturen. Ik stuurde foto's op - natuurlijk na overleg met mijn ouders- en kreeg een maitlje terug met de vraag of ik een afspraak wilde maken voor een kennismaking en een fotoshoot. Bij de eerste fotoshoot was ik een beetje nerveus, maar dat is normaal toch? De 2e shoot voelde ik me veel meer op mijn gemak, ik kende Suzanne en Mauro beter, ik had tips gekregen over het poseren en wat ik verkeerd deed de vorige keer. Ik heb ook een keer bij fresh gesport, wel zwaar, maar nu weet ik hoe ik thuis ook goed kan sporten en wat ik wel en niet moet doen.

Met alle tips en hulp helpen ze me niet alleen betere foto's te maken, maar ik zit ook lekkerder in mijn vel!
Fresh Model Management: Voedingsbodem voor talent
Fresh Model Management is een scouting agency op zoek naar talent van Nederlandse bodem. Er zijn veel modellen die alleen in Nederland werken terwijl zij meer in hun mars hebben. Daar willen wij iets aan doen. Wij begeleiden modellen, voornamelijk nieuwe talenten, en brengen hen onder de aandacht van modellenbureaus in het buitenland.

Model worden?
Heb je er altijd al van gedroomd om het gezicht te zijn van een groot modehuis of cosmeticamerk? Fresh Model Management biedt je de kansen om je dromen waar te maken! Lees meer >

Ben jij gescout? >
© 2014 Fresh Model Management
Disclaimer