Quotes | Quinta:

Terechtkomen bij Fresh is denk ik het beste wat mij ooit is overkomen! Wegens ervaringen met andere bureaus weet ik heel goed dat ik in m'n handjes mag knijpen dat ik Suzanne & Mauro heb leren kennen. Hun eigen manier, eigen visie, passie voor hun werk, hun geduld en vertrouwen...ik heb voor weinig mensen zoveel respect als voor hun! De shoots met Mauro zijn ook suuuuper handig, alles wordt verteld waar je op moet letten; hoe je moet blijven bewegen bij een shoot, mooie poses, houdingen en je blik. Het helpt echt, ik voel me steeds zelfverzekerder worden!!
Fresh Model Management: Voedingsbodem voor talent
Fresh Model Management is een scouting agency op zoek naar talent van Nederlandse bodem. Er zijn veel modellen die alleen in Nederland werken terwijl zij meer in hun mars hebben. Daar willen wij iets aan doen. Wij begeleiden modellen, voornamelijk nieuwe talenten, en brengen hen onder de aandacht van modellenbureaus in het buitenland.

Model worden?
Heb je er altijd al van gedroomd om het gezicht te zijn van een groot modehuis of cosmeticamerk? Fresh Model Management biedt je de kansen om je dromen waar te maken! Lees meer >

Ben jij gescout? >
© 2015 Fresh Model Management
Disclaimer