Quotes | de moeder van Robin:

Toen Robin werd gescout via ModelCamp, ging er een nieuwe wereld voor haar en ons open. Je ziet wel het een en ander op de televisie voorbijkomen, maar dat geeft dus een heel negatief vertekend beeld. In de werkelijkheid gaat het er heel anders aan toe! Mauro en Suzanne proberen de meiden zo goed mogelijk te begeleiden. Met hulp van Patricia sturen ze regelmatig gezonde receptjes, foto's met poses en gelaatsuitdrukkingen door, waar de meiden mee aan de slag kunnen. Ook zijn er catwalk- trainingen en aan dit alles zijn geen kosten verbonden. Je kan ze altijd bellen, mailen of langskomen als er iets niet duidelijk is. Ik zie wel in dat Fresh en het modellenwerk Robin haar leven erg heeft verrijkt en ze is er ook zelfverzekerder door geworden. Ik ben tevens tot de conclusie gekomen dat modellenwerk TOPSPORT is en veel dicipline van de meiden vergt! Op tijd naar bed voor de shoots, regelmatig sporten en gezond eten!
Fresh Model Management: Voedingsbodem voor talent
Fresh Model Management is een scouting agency op zoek naar talent van Nederlandse bodem. Er zijn veel modellen die alleen in Nederland werken terwijl zij meer in hun mars hebben. Daar willen wij iets aan doen. Wij begeleiden modellen, voornamelijk nieuwe talenten, en brengen hen onder de aandacht van modellenbureaus in het buitenland.

Model worden?
Heb je er altijd al van gedroomd om het gezicht te zijn van een groot modehuis of cosmeticamerk? Fresh Model Management biedt je de kansen om je dromen waar te maken! Lees meer >

Ben jij gescout? >
© 2014 Fresh Model Management
Disclaimer