Quotes | Ouders Marleen:

Als ouder(s) is de modellenwereld voor ons iets zeer onbekends en wanneer onze dochter dan enthousiast meldt dat ze gescout is en dat ze even foto’s op moet sturen! Dan denk je eerst maar eens kijken. Kortom site www.freshmm.com bekeken en de eerste geruststelling komt al bij het feit dat wanneer je uitgenodigd wordt voor de kennismaking en je bent jonger dan 18 jaar altijd een ouder mee moet komen naar Hoofddorp. Ook zijn er geen kosten aan verbonden, is toch ook wel prettig!

Vanaf de eerste keer tot heden is het een plezier voor onze dochter om daar heen te gaan. Vragen worden beantwoord en de lijnen zijn kort. Ook voor de rest van het gezin is het meer dan leuk.
Willemien en Roelof Gaasbeek
Fresh Model Management: Voedingsbodem voor talent
Fresh Model Management is een scouting agency op zoek naar talent van Nederlandse bodem. Er zijn veel modellen die alleen in Nederland werken terwijl zij meer in hun mars hebben. Daar willen wij iets aan doen. Wij begeleiden modellen, voornamelijk nieuwe talenten, en brengen hen onder de aandacht van modellenbureaus in het buitenland.

Model worden?
Heb je er altijd al van gedroomd om het gezicht te zijn van een groot modehuis of cosmeticamerk? Fresh Model Management biedt je de kansen om je dromen waar te maken! Lees meer >

Ben jij gescout? >
© 2015 Fresh Model Management
Disclaimer