Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\domains\freshmm.com\wwwroot\index.php:91) in C:\domains\freshmm.com\wwwroot\templates\model_worden.php on line 3

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\domains\freshmm.com\wwwroot\index.php:91) in C:\domains\freshmm.com\wwwroot\templates\model_worden.php on line 3
Jouw talent is het begin - Onze aanpak brengt het tot volle bloei.

Droom jij ervan om op de cover te staan van een toonaangevend modeblad of het gezicht te zijn van een groot modehuis of cosmeticamerk? Zijn er mensen in je omgeving die je vragen of je model bent en ben je benieuwd of dat iets voor je is?

Fresh Model Management komt dan graag in contact met jou! Wij hebben een oog voor talent en zorgen ervoor dat jouw talent verder wordt ontwikkeld. Met een intensieve training en begeleiding zorgen we ervoor dat jij voorbereid bent op het grote werk en brengen we je in contact met professionals uit de internationale modellenwereld.
Zo werkt het:
Ben je tussen de 13 en 20 jaar, heb je een lengte tussen de 1.74m en 1.82m en draag je kledingmaat 34/36? Stuur ons dan nu je foto’s.

Als we jouw foto’s hebben ontvangen en wij de indruk hebben dat je geschikt bent om fotomodel te worden, wordt je uitgenodigd voor een kennismaking en fotoshoot. Dit alles kost je (los van je reiskosten naar onze studio) helemaal niks. Je mag altijd iemand meenemen, meiden onder de 18 jaar zijn verplicht een ouder mee te nemen.

Als je al model bent doen wij graag testen/fotoshoots om je portfolio verder op te bouwen. Ook deze fotoshoots zijn gratis.

Ben jij gescout? >
Geïnteresseerd?    
Jouw gegevens   Jouw foto´s
     
Voornaam
Belangrijk: Lees voor dat je dit formulier invult de instructie voor de foto's >
Foto's moeten kleiner zijn dan 200 KB en van het type jpg of gif zijn.
foto 1  
foto 2  
foto 3  
   
Achternaam
Geboortedatum  
Woonplaats  
Telefoonnummer  
E-mail
Lengte  
Confectiemaat  
© 2015 Fresh Model Management
Disclaimer