De mensen achter Fresh Model Management
Fresh Model Management wordt gevormd door Suzanne Pots en Mauro da Silva. Samen staan zij voor ruim 12 jaar ervaring in de modellen industrie.

Suzanne Pots
Suzanne werd op haar 18de gescout op de Dam in Amsterdam. Twee weken later zat zij in de trein naar Parijs voor haar eerste opdracht. In de afgelopen 7 jaar heeft zij de hele wereld rondgereisd. Lees meer >

Mauro da Silva
Mauro werkte als Fashion fotograaf voor agencies als Elite NY en Women Modelmanagement en verzorgde de ‘testen’ voor modellen zoals Coco Rocha, Heather Bratton, Anna Barsukova, Katerina Ivanovska en Sabrina Jales. Lees meer >
Talentscouts met een missie

Er is veel talent in Nederland. Maar om topmodel te worden moet je groter denken. De modellenwereld is een internationale bedrijfstak. Om hier mee te kunnen komen is ambitie, doorzettingsvermogen en de juiste begeleiding vereist. Wij kennen, uit eigen ervaring, de hoge eisen die aan het modellenwerk worden gesteld en hebben dit vertaald naar een intensieve training.

Fresh Model Management heeft een netwerk van top scouts, agents en toonaangevende professionals uit de internationale modellenwereld (o.a. Milaan, Parijs en New York).

Onze missie is om nieuw talent veilig, voorbereid én fit te lanceren naar een internationale carrière.
Suzanne Pots [FMM talentscout + internationaal topmodel]
Suzanne for Campagnes
  Campagnes for Dior, Fay, Lancaster, La Perla, Anne Klein, Wolford, Georg Jensen, Coccinelli. e.a.  
Suzanne for Magazines
  Magazines for Vogue, Marie-Claire, Avantgarde, Elle, Flair, GQ, Harpers Bazaar, e.a.  
Suzanne for Television
  Television for Kayser en Mey, Target, Phillips e.a.
View portfolio Suzanne Pots >
© 2015 Fresh Model Management
Disclaimer